Bloggarkiv

Visar inlägg / sida av totalt 610 i arkivet.   
2019
6
Apr

AKTUELLT

MEDLEMSRESAN 2019 - PROGRAM

Publicerad 11:24 av Nigge

 

 

 

Nygårds, Terence Ian Butcher & Hedensjö

Onsdag 10 april
MATCHDAG
Säsongens medlemsresa inleds med bortamatch på Griffin Park. Vi samlas på Express Tavern från fyrasnåret på eftermiddagen och siktar på att gå vidare till The New Inn vid arenan närmare matchstart. Kick-off kl 19.45.
 
Torsdag 11 april
LEDIG DAG
Fria aktiviteter, inga gemensamma evenemang planerade för torsdagen.
 
Fredag 12 april
PUBKVÄLL PÅ THE DOVE MED TERRY BUTCHER
Enligt beprövat recept samlas vi för gemensamt häng på The Dove. Vi får nöjet att lyssna till och träffa Terry Butcher, som kommer att berätta om sin karriär. Start kl 19.00, Terry Butcher går på kl 19.30. 
 
Lördag 13 april
MATCHDAG
ITFC-Birmingham kl 15.00. Vi kör samling på Mannings från kl 11.00. 
 
GEMENSAM MIDDAG PÅ THREE WISE MONKEYS
På kvällen har vi gemensam middag på restaurangen Three Wise Monkeys mitt i stan (på Lloyds Avenue i tidigare puben Lloyds Taverns lokaler). Vi ses på restaurangen kl 18.30.

 

 

 

 

 

2019
9
Mar

AKTUELLT

ITFC SWEDENS LÖRDAGSPANEL - SAMMANKOMST 27 2018/19

Publicerad 10:30 av Nigge

Om vårt älskade lag presterade i paritet med ITFC Swedens lördagspanel så hade vi haft en klart nöjsammare tabellplacering! Nu är så icke fallet, men en sak kan vi vara säkra på och det är att panelen levererar vecka in och vecka ut. COYB!

Tack för kaffet

 

Paul Lambert fortsätter glädja oss fans med prat om passion, klubbkänsla och att ungdomarna ska få chansen (om man nu hör vad karln säger, det är inte helt enkelt). Han kan till och med tänka sig en mindre transferbudget i utbyte mot billigare matchbiljetter och därmed högre publiksiffror. Din kommentar

Kassör Hedensjö: Manager Lambert har indikerat i intervjuer att han till nästa säsong har för avsikt att bygga laget runt spelare från vår egen akademi (bl a Downes, Dozzell, Lankester, Bishop). I mina öron låter det som en strålande ide och i kombination med sänkta biljettpriser torde det locka tillbaka supportrarna till Portman Road. Enligt Financial Fair Play så får spelarnas löner i League One endast uppgå till 60 procent av omsättningen så transferbudgeten borde nästan bli självreglerande i alla fall. Några spektakulära värvningar kommer nog inte att vara aktuella. Om nu laget börjar prestera lika bra som Lamberts munläder så kickar vi snart boll i Champions League!

Pelle: Gillar det jag hör och håller med. Ett mycket viktigt led i återuppbyggnaden av den här klubben är att få med sig supportrarna på resan. Billigare biljetter borde åtminstone initialt påverka publiktillströmningen positivt. Sen kan man ju lite cyniskt undra om det är görbart och om det för huvud taget kommer att finnas någon transferbudget att minimera? Nåväl, det är bekymmer för senare......

Dan: Låter bra. Och säga vad man vill, men karln säger verkligen de rätta sakerna hela tiden. Synd bara att vi inte har sett några effekter av det än. Men det är kanske först på lång sikt det händer. Men att ungdomarna ska få chansen är väl helt rätt, och den enda vägen att gå om man ska vara långsiktig, vilket han ju måste vara. Och då funkar det kanske med en minskad transferbudget, eftersom vi redan har ungdomarna. Och lägre biljettpriser är väl alltid bra. Det lär öka publiken lite, och fler som betalar mindre kan ge lika mycket pengar, eller mer, än färre som betalar mer. Enkel matematik. Och till det, bättre stämning på läktaren. Bara plus, skulle jag nog säga.


Snart dags för medlemsresa igen, yay!! Dessvärre verkar en del tveka inför att hänga på. Om man nu har förträngt det, varför ska man hänga med nu igen?

Dan: Man ska så klart hänga med för att det är så jäkla roligt, oavsett hur det går för laget. Trevlig miljö, trevliga reskamrater, trevlig alltihop, faktiskt. Men med det sagt, så är jag tyvärr en av de där tvekarna, men av rent personliga skäl: just den här perioden är det alldeles för många högtidsdagar här hemma (födelsedagar i familjen och liknande, och alla är inte jättepigga på att fira sin födelsedag i Ipswich, alternativ utan mig, så det är lite svårt att få ihop det).

Kassör Hedensjö: Sällskapet. Stämningen. Drycken. Indiern. Nigge. Vädret (nåja). Väldigt trevliga arrangemang med både pubkväll med tidigare spelare, tipstävling och gemensam middag. Och möjligheten att kunna snacka Ipswich med likasinnade utan att de ser ut som fågelholkar när jag drar upp ”Jay Tabb”. Och så den lilla detaljen fotbollsmatch. Det brukar bli mycket mål i alla fall. Det är klart ni ska med om ni har möjlighet. Det är nu vi supportrar behövs mer än någonsin. Ipswich!!!

Pelle: För att livet blir bra mycket torftigare om du inte är med.

 

Idag är det WBA borta (4:a i tabellen) och på tisdag är det Bristol City borta (6:a i tabellen). Vad i hela världen talar för att vi ska få med oss en enda pinne från de här på förhand hopplösa fighterna?!

Pelle: I vanlig ordning så är det inte speciellt mycket som talar för oss. Eller rättare sagt det finns inget som talar för oss. Däng X2, alltså.

Dan: Absolut ingenting. Sämst i ligan på bortaplan, med få poäng och få mål. Vi är bottenlag, utan större hopp om vår framtid. De slåss om att komma till Premier League. Allt talar så klart för två ganska enkla hemmasegrar. Det enda som egentligen talar för oss, är att de, trots allt inte är särskilt bra hemmalag – West Brom 13:e och Bristol C 18:e – och att vi slår ur underläge och kanske kan bli underskattade. Så allt annat än noll poäng är en jätteöverraskning och väldigt positivt.

Kassör Hedensjö: Inget-jä**a-ting. Dessvärre blir det global förnedring igen då båda matcherna visas på TV via Sky (TV3 Sport och Viaplay i Sverige). Likväl sitter man där fastklistrad och hejar och hoppas och är lika ledsen och besviken som vanligt på lördag kväll. Men vi reser oss igen.

 

2019
5
Mar

AKTUELLT

ANMÄLAN ITFC SWEDENS MEDLEMSRESA 2019

Publicerad 21:46 av Resekommittén

 

Dags att bekänna färg!

 

Nu är det dags för skarp anmälan till medlemsresan 2019 vilket i vanlig ordning sker genom betalning av matchbiljetter samt ett mail med uppgifter om match/er och aktiviteter man vill vara med på (se mer info sist i mailet). Om man inte är medlem sedan tidigare går det bra att inkludera medlemsavgiften i betalningen, 100 kr för vuxna och 50 för ungdom under 15 år (för att vara med på medlemsresans aktiviteter och biljettinköp ska man alltså vara medlem i ITFC Sweden).

OBS!! Om man vill vara med på bortamatchen mot Brentford på onsdagen 10 april behöver vi ha betalningen för den biljetten senast tisdag 12 mars, dvs redan nästa vecka! Givetvis är det enklast om man också betalar för Birminghambiljetten samtidigt om man också ska se den matchen.

Så här ser det preliminära programmet ut:

Onsdag 10 april
MATCHDAG

Säsongens medlemsresa inleds med bortamatch på Griffin Park. Vi samlas på lämplig pub innan matchstart, men ber att få återkomma till detta närmare avfärd. Kick-off kl 19.45.

ITFC Sweden införskaffar i vanlig ordning matchbiljetter och följande priser gäller (notera att övre etage på bortaläktaren har sittplatser medan nedre etage har ståplatser och man väljer det som man själv vill ha):

Vuxna: 320 kr (sittplats) 290 kr (ståplats)
Senior, 65+: 230 kr (sittplats) 210 kr (ståplats)
Under 25: 205 kr (sittplats) 190 kr (ståplats)
Under 18: 75 kr (sittplats och ståplats)

Torsdag 11 april
LEDIG DAG

Fria aktiviteter, inga gemensamma evenemang planerade för torsdagen.

Fredag 12 april
PUBKVÄLL

Enligt beprövat recept samlas vi för gemensamt häng på The Dove. Vi kommer även denna säsong att få sällskap av en före detta spelare som kommer att berätta om sin karriär. Start ca kl 19.00.

Lördag 13 april
MATCHDAG

ITFC-Birmingham kl 15.00. Vi kör samling på Mannings från kl 11.00. ITFC Sweden införskaffar matchbiljetter och följande priser gäller:

Vuxna: 375 kr
Senior, 65+: 275 kr
Under 23: 190 kr
Under 19: 100 kr

GEMENSAM MIDDAG PÅ THREE WISE MONKEYS

På kvällen har vi gemensam middag på restaurangen Three Wise Monkeys mitt i stan (på Lloyds Avenue i tidigare puben Lloyds Taverns lokaler). Här finns mycket att välja på i både mat- och dryckesväg, se länk till deras hemsida => THREE WISE MONKEYS

Betalning för matchbiljetter görs till ITFC SWEDEN och pengarna ska alltså finnas på vårt konto senast tisdag 12 mars om man ska med till Griffin Park. Om man ska ha biljett enbart till Birminghammatchen ska pengarna finnas på vårt konto senast måndag 18 mars. Märk betalningen MEDLEMSRESA. Betalning till något av följande:

Pg: 46 73 05-9
Bg: 282-7798
Swish: 123 050 23 02

OBS!! Förutom betalning behöver vi också få ett mail med anmälan som innehåller:
Match/er som man kommer vara med på. Ange namn och medlemsnummer.
Aktiviteter som man vill vara med på (pubkväll och gemensam middag).


Om det finns några frågor kring medlemsresan får man gärna återkomma till ordförande Niklas Nygårds på den här mailadressen.

Med vänliga hälsningar
ITFC Sweden

 

Senaste nytt om Ipswich Town

www.itfcsweden.com v.0.1.8
Copyright © 2002-2015 ITFC Sweden